SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

Szállítási mód

 

A Dentro webáruházából a megrendelt termékek házhozszállítását saját szállító járműveinkkel illetve megbízott partnereink segítségével gyűjtőfuvaros szállítás keretén belül végezzük.

 

A gyűjtőfuvaros szállítás tiszalöki raktárunkból Magyarország területére korlátozódik. A gyűjtőfuvarozás keretében egy szállító autó végzi az ország akár teljes területén egy adott útvonalon a megrendelt termékek szállítását.  

A szállítás időpontja függ attól, hogy a megrendelt termék raktárkészletünk részét képezi vagy a gyártótól a gyártó raktárából közvetlenül kérjük be a megrendelést követően. 

 

A szállítási határidő tiszalöki raktárkészletünkről max 21 nap, a gyártó raktárából való szállítás 5-80 nap.  

A webáruházban rendelhető bútorok jelentős részre készre szerelt, azaz a megrendelőnek nem kell otthonában a szereléssel bajlódni. A készre szerelt bútorok egyetlen hátránya, hogy a szállításkor jellegüket tekintve csak nagy autóval két szállító munkaerőt bevonva kerülhetnek kiszállításra.   

 

A szállítás munkanapokon 09-17 óra között történik, mindenkor előre telefonon egyeztetett időpontban, ezért olyan szállítási cím megadása szükséges, ahol munkanapokon a jelzett időpontban az átvételre jogosult személy tartózkodik. 

 

Sikertelen szállítás: amennyiben a szállítás során a bútor(ok) átvétele nem történik meg a Megrendelő hibájából, a szállítás sikertelen. A gyűjtőfuvaros szállítás keretében nincs mód újbóli megkísérelt szállításra, így a meghiúsult szállítás után a bútor(ok) visszakerül az Üzemeltető raktárába.

A meghiúsult szállítás után újbóli szállításra csak a termék teljes vételárának és a kétszeri szállítási díj összegének előzetes megfizetése után kerülhet sor.   

 

Átadás-átvétel ellenőrzés: A vevő köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a bútor(ok) sértetlenségét, a termékek darabszámát ellenőrizni, és az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomagolás, sérült bútor esetén a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát. Ajánlott a termék sértetlenségét is az átvételkor ellenőrizni, és mennyiségi hiány vagy sérült termék esetén a helyszínen jegyzőkönyvben rögzíteni a hiányt vagy hibákat. 

A szállítás díja az áru értékétől függően változik, amelyet a termék kosárba tételével ellenőrizheti. 

Emeletre szállítás kérhető. Ennek díjáról a vásárlónak az ügyfélszolgálattal kell egyeztetnie. 

 


 

Fizetési módok

 

Utánvétes fizetés a szállító partnernél:  A megrendelt és átvett áru vételárának és szállítási költségének kiegyenlítése utánvéttel történik. Az utánvét összegét a szállító képviselőjének az áru átvételekor készpénzben kell átadni.

-Előre utalás esetén a megadott összeget az alábbi bankszámla számra kell elultalni:  10300002-10451422-49020015

 

-Online bankártyás fizetés során a Simple pay rendeszeren kerresztül tudja kifizetni megrendelni kívánt tételeit.

  • Cégnév: OTP Mobil Kft.
  • Székhely címe: 1138 Budapest, Váci út 135-139. B. ép. 5. emelet
  • Adószám: 24386106-2-44
 

-https://simplepay.hu/adatkezelesi-tajekoztatok/

 

Cofidis Áruhitel:
- Tájékoztató
- Hirdetmény
- Ügynöki tájékoztató